Bedrijfswagens

Bij Ford de Zeeuw staan gespecialiseerde bedrijfs-wagenadviseurs voor u klaar die u graag willen adviseren over het ruime aanbod en de mogelijkheden. Arendz: “Wij weten wat telt bij bedrijven: betrouwbaarheid, veiligheid en zo laag mogelijke kosten per kilometer en natuurlijk advies op maat.”

Voor elke ondernemer heeft Ford wel een representatieve bedrijfswagen. Ford staat er bekend om dat het zeer duurzame en degelijke auto’s bouwt. Ook op het gebied van bedrijfswagens biedt Ford een zeer ruim assortiment. Arendz: “Zo wordt de Ford Transit in duizend en één uitvoeringen aangeboden en kunnen wij voldoen aan vrijwel alle specifieke wensen van de klant.

Fleetsales
Naast de verkoop en beheer van bedrijfswagenparken is Ford de Zeeuw ook actief op het gebied van fleetsales, oftewel de verkoop en beheer van het gehele wagenpark, inclusief personenauto’s. Ford de Zeeuw heeft meerdere grote fleetsales klanten. Voor hen beheren we wagen-parken tussen de 10 en 75 auto’s. Naast de ervaring en kennis die Ford de Zeeuw heeft op het gebied van personen- en bedrijfswagens, heeft het bedrijf ook veel actuele kennis in huis over financieringsmogelijkheden en belastingtechnische zaken.