Een nieuwe auto

Ik heb samen met mijn vrouw vorig jaar een nieuwe auto gekocht. Via internet kwam ik uit bij auto kopen Enschede. Wij hebben het niet ontzettend breed dus zijn wij heel erg blij dat wij eindelijk een nieuwe auto hebben kunnen kopen. De nieuwe auto was in ontzettend goede staat en wij waren ontzettend trots dat wij eindelijk onze eigen auto konden kopen. We gingen voor een Volkswagen passaat, en deze auto was voor ons ontzettend mooi en netjes. De auto had zo rond de 80.000 kilometer gereden en de auto was ruim zodat wij ook met onze 2 kinderen makkelijk en ruim in de auto kunnen zitten. Onze kinderen vinden het ook super leuk dat de auto een 5 deurs is waardoor zei niet meer achter ons erin hoeven te kruipen ook zelf de ramen open kunnen doen.

Het gebruik van de auto

De auto gebruiken we nu zo ongeveer 1 jaar en hij bevalt geweldig. Hij rijdt ontzettend fijn en super zuinig. Daardoor besparen wij ook nog kosten op onze benzine ( euro 95 ). Het is voor ons ook ontzettend fijn dat hij een grootte kofferbak hadden waardoor wij ook veel spullen makkelijk mee kunnen nemen. De boodschappen voor bij ons thuis, en de boodschappen voor mijn moeder kunnen nu in een keer meegenomen worden. Dit zorgt er voor dat mijn moeder, die slecht te been is, niet meer naar de supermarkt hoeft en wij de boodschappen ook voor haar mee kunnen nemen.

De apk

Het is inmiddels dus bijna 1 jaar geleden dat wij de auto gekocht hebben, hierdoor moet hij nu voor de APK keuring, toch altijd een spannend moment omdat je bij 2e hands auto’s nooit weet hoe het onderhoud gedaan is. We hebben de auto gebracht naar APK Enschede. De auto was erg goed onderhouden bleek uit de keuring, het enige wat vervangen moest worden was het groot licht aan de linkerkant. Doordat dit snel vervangen kon worden waren we de auto maar een paar uur kwijt. En hierdoor konden wij snel weer de weg op.